Centre de formació professional per a la indústria metal·lúrgica

La nostra proposta

Com a bons coneixedors del sector de la formació i amb l’acompanyament d’una empresa líder del sector, oferim una formació a mida perquè l’alumne aprengui i progressi en l’àrea especialitzada que consideri necessària.

A més, la formació per mòduls proposa un aprenentatge més sectorial. Si es realitza el curs sencer, l’alumne adquireix un coneixement global de la matèria.

Els cursos d’especialització aporten el coneixement exhaustiu en una àrea concreta; proposen una formació intensiva en un camp particular.

Mitjançant les diferents formacions, l’alumne desenvolupa les seves competències, que li permetran d’encarar amb moltes garanties la integració en el mercat laboral.

Els cursos formatius estan destinats tant als debutants que volen iniciar-se en la formació en el sector industrial com a les persones més experimentades que desitgin ampliar els coneixements, millorar la formació i poder optar a una promoció a l’empresa.

El nostre equip formatiu acompanya en tot moment l’alumnat, oferint-li el suport adequat perquè aconsegueixi el certificat de professionalitat que acredita els coneixements aconseguits durant la formació.

Accions formatives

Fontde Formació prepara i imparteix formacions tant generalistes en metal·lúrgia com d'altres molt específiques i especialitzades. Disposem d'un ventall de professionals formadors amb una extensa i reconeguda experiència en el sector industrial que adaptaran el programa de formació a resoldre i reforçar les necessitats específiques de cada alumne o grup.

En aquest sentit, estudiem cas per cas per acomodar la formació a les necessitats dels futurs professionals o de les empreses que ens encarreguen formacions específiques.

Per a conèixer el nostre mètode de planificació i facilitar-vos una proposta adaptada als vostres requeriments us convidem al fet que ens contacteu per via del nostre formulari web i concertarem una reunió per conèixer de prop les vostres necessitats i proposar-vos un pla de formació ad hoc.

Missió

L’educació de qualitat i valors com la igualtat de gènere i el treball en condicions són pilars fonamentals del nostre model de formació, els quals sustenten els nostres objectius de creixement econòmic i de qualitat en el sector industrial i de la innovació.

La finalitat principal dels nostres cursos de formació es oferir una formació d’alta qualitat d’un punt de vista tecnològic i del coneixement en el sector.

Els diferents cursos de formació constitueixen una forma d’integració en el marc laboral amb les garanties que pot oferir una empresa directament vinculada amb el sector industrial.

Image
La nostra filosofia

No entenem el concepte de formació sense el seu vincle amb els diferents pilars ètics de la nostra societat. No es tracta simplement de proporcionar una formació, sinó que aquesta ha de ser conforme als objectius de desenvolupament sostenible:

Mitjançant aquest coneixement, volem integrar a la societat professionals del sector excel·lents, aportant al món laboral personal qualificat que pugui desenvolupar tot el seu potencial a l’empresa i progressar-hi a través de l’experiència i la continuïtat formativa.

Empresa

La nostra empresa neix per a donar resposta a la demanda creixent de personal qualificat en el sector del metall i contribuir així a l’expansió de l’empresa a mercats internacionals del sector industrial.

Acompanyats per mSQUID, empresa amb més de 25 anys d’experiència en el sector, oferim cursos de formació per a proporcionar al mercat professionals qualificats formats com cal. Tenim la nostra pròpia borsa de treball, amb ofertes per a contractar personal tant a la nostra empresa com en altres del sector.

La nostra empresa mare, mSQUID, ofereix la possibilitat d’incorporar personal format prèviament mitjançant els nostres cursos de formació en la indústria metal·lúrgica.

Image